Η HTC εισάγει το Viveport κατάστημα εφαρμογών για VR εμπειρίες

Viveport VR app store

Η HTC ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα ειδικό κατάστημα εφαρμογών με περιεχόμενο αποκλειστικά για VR (Virtual Reality). Ονομάζεται Viveport και απευθύνεται στους κατόχους του HTC Vive VR Headset.

To Viveport θα διαθέτει περιεχόμενο σε νέες κατηγορίες για VR όπως πληροφορίες, edutainment, κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, 360˚ βίντεο, ειδήσεις, αθλητικά, υγεία, ταξίδια και αγορές. Η επερχόμενη έκδοση θα εισαγάγει επίσης μια ενημέρωση στο Vive Home, η οποία είναι ο προσωπικός και προσαρμόσιμος εικονικό χώρο της HTC με διαδραστικά γραφικά και περισσότερα. Η HTC λέει ότι το κατάστημα Viveport θα είναι διαθέσιμο σε Vive headset, προγράμματα περιήγησης στο Web, σε εφαρμογή για PC και επίσης σε εφαρμογή για κινητά.

Η εταιρεία είπε ότι η beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε λίγες εβδομάδες και οι καταναλωτές σε 30 χώρες θα είναι σε θέση να περιηγηθούν μέσα απο μια καθηλωτική εμπειρία στο κατάστημα αργότερα αυτό το φθινόπωρο. ”Εμείς καλούμε τόσο τον δημιουργό όσο και τους χρήστες του Vive να χρησιμοποιήσουν το Viveport ως προορισμό για να ανακαλύψουν, να δημιουργήσουν, να συνδεθούν, να παρακολουθήσουν και να ψωνίσουν πράγματα που αγαπούν και χρειάζονται στη ζωή”.