Η HTC επιβεβαιώνει την αναβάθμιση σε Android Oreo για κάποιες συσκευές της

HTC logo

Η Google αποκάλυψε το Android 8.0 (Oreo) νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα για τις συσκευές Pixel και Nexus και επίσης δήλωσε ότι συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένης της HTC, για να αναπτύξει την ενημέρωση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Τώρα, η HTC επιβεβαίωσε την ενημέρωση Oreo για τα smartphone της, όπως το HTC 10 που κυκλοφόρησε με το Android 6.0 (Marshmallow). Είναι επίσης η πρώτη εταιρεία που επιβεβαιώνει την ενημέρωση για αρκετές συσκευές.

Ο κατάλογος των συσκευών HTC που επιβεβαιώνονται για την αναβάθμιση σε Android 8.0 (Oreo) περιλαμβάνει:

Η HTC διέθεσε πρόσφατα υποστήριξη για εγγραφή βίντεο 1080p 60fps για το U11 και είπε ότι το hardware του U11 που τροφοδοτείται από τα τσιπ Snapdragon 835 και WCN3990 είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις συνδέσεις Bluetooth 5.0, χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες ενημερώσεις λογισμικού από την εταιρεία. Η HTC δήλωσε ότι θα προσθέσει επιπλέον συσκευές σε αυτή τη λίστα στο μέλλον και θα αποκαλύψει επίσης το χρονοδιάγραμμα για την διάθεση του νέου λειτουργικού σύντομα.

Το Android Oreo διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως Background limits, Notification channels, snooze notifications, Autofill APIs, Picture in Picture (PIP) display, Adaptive icons, Wide-gamut color for apps, Support for high-quality Bluetooth audio codecs such as LDAC codec, Companion device pairing, Keyboard navigation, AAudio API for Pro Audio, WebView enhancements, Java 8 Language APIs and runtime optimizations και πολλά περισσότερα.