Η Intel εγκαινιάζει τους ισχυρούς επεξεργαστές 7ης γενιάς Kaby Lake για υπολογιστές και κινητά

Intel Kaby Lake

Η Intel παρουσίασε χθες επίσημα την έβδομη γενιά επεξεργαστών Kaby Lake που ανήκουν στην οικογένεια Intel Core «i» και περιλαμβάνουν διπύρηνους Intel Core i3, Intel Core i5 και Intel Core i7 επεξεργαστές και Intel mobile Core m3 επεξεργαστή για τώρα.

Η Intel λέει ότι οι Kaby Lake παίρνουν ουσιαστικά τη καλύτερη 14nm  τεχνολογία επεξεργασίας Skylake που η εταιρεία αποκαλεί 14nm+. Αυτή μπορεί να προσφέρει έως και 12% ταχύτερη απόδοση της παραγωγικότητας και μέχρι 19% ταχύτερη απόδοση στον ιστό απ’ότι η προηγούμενη 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι νέοι επεξεργαστές είναι 70% πιο γρήγοροι σε Mobile παραγωγικότητα και ξεπερνούν σε επιδόσεις 3D γραφικών 3.5x φορές ένα πενταετίας PC. Επιτρέπουν επίσης την ταχύτερη 4K UHD δημιουργία για να παρακολουθήσετε ζωντανή και συνεχή ροή περιεχομένου 4K UHD.

Οι νέοι 7ης γενιάς επεξεργαστές της Intel, υποστηρίζουν 3ης γενιάς PCIe με υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων των 8 GT/s. Η εταιρεία αναμένει απο τους εταίρους της να ξεκινήσουν τη διάθεση των Kaby Lake στους καταναλωτές από τις αρχές Σεπτεμβρίου και τον επεξεργαστή Core m3 mobile κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.