Η LG θα παρουσιάσει τα νέα προηγμένα επαγγελματικά προϊόντα Information Display στην ISE 2018

ISE-2018-LG-Latest-Information-Display-Solutions

Tο τμήμα LG Business Solutions θα παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις information display στην έκθεση ‘Integrated Systems Europe’ (ISE) 2018 στο Άμστερνταμ, από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, τα προϊόντα και οι λύσεις της LG θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της εταιρείας (Booth 12-K90) κατά τη διάρκεια της έκθεσης και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως η LG αλλάζει τα δεδομένα για ακόμη μία φορά στις λύσεις Digital Signage.

Στην επερχόμενη έκθεση ISE 2018, η LG θα εντυπωσιάσει τους συμμετέχοντες για άλλη μια φορά με την επαναστατική τεχνολογία OLED. Κατά τη διάρκεια της CES 2018, το LG OLED Canyon, το οποίο κατασκευάστηκε από 246 LG Open Frame OLED οθόνες, προσέφερε σε πληθώρα επισκεπτών μια μοναδική εμπειρία φυσικών θαυμάτων. Η τεχνολογία LG OLED χρησιμοποιεί αυτό-φωτιζόμενα pixels για τον ακριβή έλεγχο της φωτεινότητας και της ποιότητας της εικόνας. Χωρίς ξεχωριστή πηγή φωτός οι οθόνες είναι εξαιρετικά ελαφρές, λεπτές και ευέλικτες σε αντίθεση με οποιαδήποτε οθόνη LCD και LED. Επιπλέον, η τεχνολογία LG OLED έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία high-end οθονών που προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα με απόδοση του απόλυτου μαύρου και ζωντανών χρωμάτων ακόμα και από ευρείες γωνίες θέασης. Τέλος, οι εντυπωσιακές OLED οθόνες ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις εφαρμογές όπου η πρωτοποριακή ποιότητα εικόνας και ο σχεδιασμός υψηλών προδιαγραφών είναι στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα.

Στο περίπτερο 12-K90, η LG θα παρουσιάσει διαφορετικές επιλογές προβολής περιεχομένου βασισμένες στην τεχνολογία OLED, IPS και LED όπως οι ιδιαίτερου σχεδιασμού LG Ultra-Stretch signage οθόνες, οι High Brightness επαγγελματικές οθόνες για εξωτερικούς χώρους καθώς και τα εντυπωσιακά LG video walls. «Τα προϊόντα μας διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες και μια σειρά από καινοτομίες, για να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία και έναν αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας των B2B πελατών μας με τους πελάτες τους» δήλωσε ο Kim Kyongho, Πρόεδρος της LG Electronic Europe B2B HQ. «Αναπτύσσουμε νέες λύσεις προβολής για πελάτες σε όλο τον κόσμο, με στόχο να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την επιτυχία τους. Η έκθεση ISE είναι η τέλεια αφορμή για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας.»

Οι επισκέπτες της ISE 2018 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες της LG στο περίπτερό 12-Κ90.