Η LG παρουσιάζει τα νέα Bluetooth ηχεία με ήχο 360 μοιρών

LG Bluetooth speakers

Η LG παρουσίασε μια νέα σειρά ηχείων που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα. Τα τέσσερα Bluetooth είναι τα PH1, PH2, ΡΗ3 και PH4.

Τα ηχεία έρχονται σε διαφορετικά σχήματα. Ένα απο τα χαρακτηριστικά του PH1 είναι ο ενσωματωμένος ατμοσφαιρικός φωτισμός και μια μπαταρία που διαρκεί πέντε ώρες. Είναι ελαφρύ και φορητό με Bluetooth και έρχεται με δυνατότητες ανοιχτής συνομιλίας. Η LG λέει, ότι το ηχείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια λάμπα δωματίου τη νύχτα.

Το PH2 με ενισχυτή 2.5-watt είναι το μικρότερο από τα τρία, μετρά 3,8 x 1,5 ίντσες και ζυγίζει 167 γραμμάρια. Αυτό το καθιστά εύκολο να το έχετε μαζί σας στις διάφορες δραστηριότητες σας. Η LG ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι έως και έξι ώρες. Το PH3 από την άλλη πλευρά έχει έναν ενισχυτή 3 Watt και διαθέτει ένα σχέδιο παρόμοιο με ένα κερί. Μετράει 3,5 x 4,9 ίντσες και έρχεται σε τρία χρώματα και διαθέτει πέντε διαφορετικούς πολύχρωμους τρόπους φωτισμού.

Τέλος, το PH4 είναι το δυνατότερο της παρτίδας με ενισχυτή 16-watt και μετρά 2,5 x 3,1 ίντσες. Διαθέτει Dual passive radiators που βελτιώνουν το μπάσο και είναι παρόμοια με τα JBL Flip από την άποψη του σχεδιασμού. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τα PH3 και PH4 ανέρχεται μέχρι τις 10 ώρες.

Τα PH2, ΡΗ3 και PH4 ηχεία διαθέτουν ήχο 360 μοιρών και η LG ισχυρίζεται ότι προσφέρουν μια πλούσιο και βαθύ μπάσο. Είναι εξοπλισμένα με βοηθητικές θύρες εισόδου για να συνδέσετε σε αυτά συσκευές χωρίς δυνατότητα Bluetooth, όπως παλαιότερα MP3 και συσκευές αναπαραγωγής CD. Για νεότερες συσκευές, τα προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας πολλαπλών σημείων των ηχείων επιτρέπουν τη σύνδεση με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα.

Τα νέα ηχεία Bluetooth της LG έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα των ΗΠΑ σε εθνικό επίπεδο αυτό το φθινόπωρο. Τα ηχεία θα είναι προς επίδειξη στο περίπτερο της LG στο Βερολίνο στην IFA 2016. Η τιμή τους δεν ανακοινώθηκε.