Η LG Innotek εισάγει το 15-watt γρήγορης ασύρματη φόρτισης Pad για smartphones

Quick Wireless Charging Pad

Τον Απρίλιο η LG Innotek, ένας από τα δημοφιλέστερους κατασκευαστές εξαρτημάτων και υλικών, ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει μονάδες μετάδοσης 15-watt για ασύρματη φόρτιση. Σήμερα ανακοίνωσε την εμπορευματοποίηση του quick wireless charging pad.

Έχει μια λεπτή μορφή σαν μαξιλάρι και τροφοδοτεί με 15W τα smartphones με ενσύρματη γρήγορη φορτιστή για να φορτίσετε πλήρως μια αποφορτισμένη μπαταρία στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Η εταιρεία λέει ότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα περισσότερα από τα smartphones που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και διατίθενται σήμερα στην αγορά και έχουν την τεχνολογία που αποτρέπει το τηλέφωνο από την υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας μετρά τη θερμοκρασία στο σημείο που αγγίζει το smartphone και αναστέλλει το συμπλήρωμα του ηλεκτρικού ρεύματος όταν φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Πληροί επίσης τις προδιαγραφές του Wireless Power Consortium (WPC). Το Quick Wireless Charging Pad θα είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία στα μέσα του Οκτώβρη.