Η Microsoft εισάγει αυτόνομο σύγχρονο πληκτρολόγιο με αναγνωριστικό δακτυλικών αποτυπωμάτων

Modern Keyboard

Η Microsoft παρουσίασε δύο νέα προϊόντα – μοντέρνο πληκτρολόγιο και μοντέρνο ποντίκι. Το μοντέρνο πληκτρολόγιο έρχεται με αναγνωριστικό δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένο στο πληκτρολόγιο, παρόμοιο με αυτό που προσφέρει η Apple στο Macbook Pro. Έχει πλήκτρα chiclet style, γκρι φινίρισμα και μοιάζει με το πληκτρολόγιο του Surface.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται μεταξύ των πλήκτρων Alt και Ctrl. Η Microsoft προσφέρει επίσης το εργαλείο Windows Hello το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με αναγνώριση προσώπου, ίριδας ή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από λεπτό πλαίσιο αλουμινίου και ζυγίζει 413,5 γραμμάρια. Χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι συμβατό με τα Windows 8-10, τα Windows 10 Phone, Android και macOS, εφόσον η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.0 ή νεότερη έκδοση. Η Microsoft δίνει έως και 4 μήνες ζωής της μπαταρίας με πλήρη φόρτιση. Το μοντέρνο πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο σύντομα, με τιμή στα $129.99.

Εκτός από το μοντέρνο πληκτρολόγιο, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης το μοντέρνο ποντίκι που υποστηρίζει το Bluetooth 4.0 και ισχυρίζεται ότι προσφέρει “εξαιρετική ακρίβεια”. Το μοντέρνο ποντίκι θα κοστίζει $49,99.

https://www.youtube.com/watch?v=YDpGtDzAw4I