Η OnePlus βελτιώνει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών πριν την ανακοίνωση του OnePlus 5

OnePlus

Δεδομένου ότι η OnePlus είναι έτοιμη να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της, η εταιρεία έφτιαξε μια διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το επερχόμενο τηλέφωνο. Από τις προδιαγραφές για το σχεδιασμό και την κάμερα, πολλά έχουν ειπωθεί για το OnePlus 5. Τούτο λεχθέντος, σε μια μεγάλη αγορά, όπως είναι αυτή της Ινδίας, είναι η υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών για ένα προϊόν. Η εταιρεία κυκλοφόρησε τώρα ένα νέο βίντεο που μιλά για όλες τις βελτιώσεις και τις προσπάθειες που έχει κάνει για τη βελτίωση της υποστήριξης πελατών.

Από όλες τις βελτιώσεις που μιλάει η OnePlus στο βίντεο που ονομάζεται “Promise of 5”, η γρήγορη επισκευή εντός μιας ώρας σε όλα τα αποκλειστικά καταστήματα πρέπει να είναι η πιο συναρπαστική. Η υπηρεσία γρήγορων επισκευών έχει μέχρι στιγμής δείξει ποσοστό επιτυχίας 90% σύμφωνα με την εταιρεία. Συνδέστε το κινητό σας με την υπηρεσία δωρεάν παραλαβής και πτώσης που διατίθεται σε 10 πόλεις και εξετάζετε μια πολύ πιο βολική λύση για την επίλυση της εξυπηρέτησης πελατών.

Το βίντεο μιλάει επίσης για τη διαφάνεια. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για το OnePlus 5. Η εταιρεία απαριθμεί τις τιμές για όλα τα εξαρτήματα αντικατάστασης στην ίδια την ιστοσελίδα, η οποία εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για υπερβολική χρέωση απο τα κέντρα επισκευής. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή υπηρεσίας OnePlus για να λάβουν κατά προσέγγιση προσφορά για το αίτημα εξυπηρέτησης τους, ακόμη και πριν να μπουν στο κατάστημα.

Η OnePlus αναδεικνύει την τεχνογνωσία της στο βίντεο και μιλάει για το πώς προσφέρει πολλαπλούς τρόπους για να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία. Υπάρχει βεβαίως η υποστήριξη τηλεφωνικής γραμμής και τα αποκλειστικά καταστήματα που δημιουργούνται σε ολόκληρη τη χώρα όπου μπορείτε να πάτε για γρήγορη υποστήριξη. Επιπλέον, προσφέρεται υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίας και μέσω διαδικτύου. Το βίντεο μιλάει για τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών κατά 86% μεταξύ της βάσης χρηστών τους καθώς και για το 74% του Net Promoter.

Το OnePlus 5 θα παρουσιαστεί παγκοσμίως στις 20 Ιουνίου και θα πάρει το δρόμο του στις διάφορες αγορές λίγο αργότερα. Με βάση τα επίσημα teasers, το τηλέφωνο αναμένεται να τροφοδοτείται με επεξεργαστή Snapdragon 835 και να χρησιμοποιεί διπλή διάταξη κάμερας στα πρότυπα του iPhone 7

https://www.youtube.com/watch?time_continue=107&v=2yyfrJw7PhA.