Η Pentax KP DSLR φωτογραφική μηχανή έχει προγραμματιστεί για την CP+ 2017

Pentax K-3 II

Η Ricoh φημολογείται ότι θα παρουσιάσει μια νέα φωτογραφική μηχανή DSLR, την Pentax KP στην έκθεση CP+ 2017 τον Φεβρουάριο. Η εταιρεία έχει μόλις εγγράψει το νέο μοντέλο στην ινδονησιακή υπηρεσία τηλεπικοινωνιών.

Με μια πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε ότι αλλάζει πλέον το όνομα και πιθανόν να είναι το ξεκίνημα μιας νέας σειράς στην οικογένεια της Pentax. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα μοντέλο DSLR APS-C. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα την αρίθμηση megapixel του αισθητήρα. Η Pentax KP πάσα πιθανότητα θα είναι ένα μοντέλο K-mount το οποίο θα είναι συμβατό με όλους τους φακούς K-mount. Παρά το γεγονός ότι ο κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών της Pentax KP δεν είναι γνωστός, φημολογείται ότι η κάμερα θα έρχεται με τεχνολογία WiFi. Είναι γνωστό ότι η παραγωγή της Pentax Κ-3 II DSLR κάμερας θα σταματήσει. Μένει να δούμε αν η επερχόμενη Pentax KP θα είναι ο διάδοχος της Pentax K-3 II ή μια εντελώς νέα σειρά.

Η Pentax KP αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα μέσα έως τα τέλη Φεβρουαρίου στην CP+ 2017. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

pentax kp dslr camera