Η Qualcomm συνεργάζεται με την AMD για Always Connected PCs με Ryzen Mobile επεξεργαστές

Qualcomm-AMD

Στη δεύτερη ετήσια συνάντηση κορυφής της Qualcomm, η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασία με την AMD για τους υπολογιστές Always Connected με Ryzen Mobile επεξεργαστές, μαζί με τα Always Connected, Gigabit LTE και Microsoft Windows 10 OS.

Ο Ryzen Mobile επεξεργαστής με γραφικά Radeon Vega, ο οποίος παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο, διαθέτει έως και 2,7 φορές ταχύτερη απόδοση CPU και μέχρι και 2,2Χ καλύτερη απόδοση GPU. Ο επεξεργαστής μπορεί να τροφοδοτεί οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των οθονών HDR, Radeon FreeSync 2 και 4Κ. Με την προσθήκη του μόντεμ Snapdragon X16 LTE, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι πάντα χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε hotspots Wi-Fi.

Η Qualcomm στην ίδια εκδήλωση εισήγαγε δύο φορητούς υπολογιστές με Snapdragon 835 mobile PC-platform, έναν από την Asus και έναν από την HP. Και οι δύο διαθέτουν το μόντεμ Snapdragon X16 LTE με ταχύτητες gigabit. Δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα προϊόντα σε συνεργασία με την Qualcomm και την AMD, αλλά περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.