Η Samsung παρουσιάζει το νέο Gear VR για το Galaxy Note8 στα $129.99

Gear-VR

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note8 πριν λίγες μέρες. Επίσης παρουσίασε ένα νέο headset Gear VR για το Galaxy Note8 που αγκαλιάζει την τεράστια οθόνη των 6,3 ιντσών. Το νέο Gear VR είναι σχεδόν παρόμοιο με το παλιό VR όσον αφορά το σχεδιασμό, το βάρος και τα χρώματα, αλλά έχει μεγαλύτερη υποδοχή για το Galaxy Note8.

Το νέο Gear VR διαθέτει νέο χειρηστήριο και έρχεται με αισθητήρες όπως το επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και τον αισθητήρα εγγύτητας. Το Galaxy Note8 έρχεται με οθόνη Super Infinity Super Quad HD (2960 × 1440 pixel) με 521ppi. Το νέο Gear VR είναι συμβατό με προηγούμενες ναυαρχίδες όπως το Galaxy S8 και το Galaxy S8+, το Galaxy S7 και το Galaxy S7, το Galaxy Note 5 και τη σειρά Galaxy S6. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του νέου VR Gear δεν είναι ακόμη γνωστές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που το Galaxy S8 και το Galaxy S8+ ήταν συμβατά με το πρόγραμμα Google Daydream, το Note8 μπορεί επίσης να έρθει με την ίδια υποστήριξη. Το νέο Gear VR διατίθεται στην τιμή των 129,99 δολαρίων και είναι ήδη διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα των ΗΠΑ για να το αγοράσετε.