Η Samsung υποστηρίζει το 12o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών Athens Digital Arts Festival

Athens Digital Arts Festival

Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει σταθερά τα τελευταία επτά χρόνια το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών – Athens Digital Arts Festival, αναδεικνύοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ της υψηλής τεχνολογίας και του ψηφιακού πολιτισμού.  

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστηρίζει και τη φετινή διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το εντυπωσιακό Samsung Galaxy S7 και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, ταξιδεύοντας εικονικά με το Gear VR. Οι επαγγελματικές οθόνες Smart Signage της Samsung καθώς και τα monitors αποτελούν μέρος των διαδραστικών projects και των καινοτόμων installations του Φεστιβάλ.

Με το κομψό τους design και τις πλούσιες δυνατότητες για διάδραση οι επαγγελματικές οθόνες Ψηφιακής Σήμανσης της Samsung απελευθερώνουν την έκφραση και τη δημιουργικότητα στις ψηφιακές τέχνες, ανοίγοντας έναν κόσμο άπειρων δυνατοτήτων για τους καλλιτέχνες. Η υψηλή ποιότητα εικόνας μαγνητίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού, καθώς είτε ως αυτόνομες μονάδες, είτε συνδυασμένες σε video wall, είναι σε θέση να υποστηρίξουν και να αναδείξουν web art και installation projects.

Το 12ο Athens Digital Arts Festival (#ADAF2016, #digitalpop) πραγματοποιείται στο κτιριακό Συγκρότημα Πύλη Ερμού 117 – 121 από τις 19 έως και τις 22 Μαΐου 2016 με κεντρικό θέμα Digital Pop, εξερευνώντας τις διαφορετικές πτυχές του Pop στην ψηφιακή εποχή.