Η SanDisk παρουσιάζει το 256GB iXpand Flash Drive και το Connect Wireless Stick

SanDisk 256GB iXpand Flash Drive

Στην εκδήλωση MWC 2017 στη Βαρκελώνη, η Sandisk ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει τα 256GB SanDisk iXpand Flash Drive και 256GB SanDisk Connect Wireless Stick.

Το iXpand Flash Drive προσφέρει τώρα 256 GB επιπλέον χωρητικότητα και διαθέτει υποδοχή Lightning και μια υποδοχή USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των iPhone και iPad, Mac ή PC. Διαθέτει επίσης μια εφαρμογή iXpand Drive για iPhone και iPad με βελτιωμένη εμπειρία του χρήστη. Το SanDisk iXpand Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να διπλασιάσουν αμέσως το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες και βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία πολυμέσων. Αυτή η μονάδα έρχεται με τη μέθοδο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί κωδικό πρόσβασης για την προστασία των ευαίσθητων αρχείων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ρίχνουν το περιεχόμενο από το SanDisk iXpand Flash Drive στην τηλεόραση τους μέσω της συσκευής Chromecast ή το Amazon Fire απευθείας από την εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το App Store για τα iPhone και iPad.

Το Connect Wireless Stick, που προσφέρει σε iPhone και iPad χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν και να μεταδώσουν ασύρματα το περιεχόμενο τους. Υπάρχει επίσης η SanDisk Connect εφαρμογή που βοηθά στη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των iPhone και iPad σε Mac ή PC και προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης συνδεσιμότητας Wi-Fi. Αυτό το ασύρματο stick είναι σε θέση να μεταδώσει ροή μουσικής, βίντεο ή ταινίες HD σε τρεις συσκευές ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής SanDisk Connect. Περαιτέρω, υποστηρίζει επίσης, streaming σε μεγάλη οθόνη μέσω AirPlay στην Apple TV.

Τα 256GB SanDisk iXpand Flash Drive και SanDisk Connect Wireless Stick είναι διαθέσιμα τώρα στο Amazon, Best Buy.com, bhphotovideo.com και άλλους δημοφιλείς λιανοπωλητές με τιμή στα $279,99.