Η Smartron εισάγει τη πλατφόρμα IoT “tronX”

tronx

Η Smartron έχει εισάγει την πλατφόρμα tronX Internet of Things (IoT) που τροφοδοτείται από Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης το ευφυές οικοσύστημα tronX Life που συνδέει μια σειρά συσκευών, αισθητήρων και συστημάτων με τον πυρήνα tronX.

Η Smartron ανήγγειλε τέσσερις πλατφόρμες που βρίσκονται στα σκαριά στις εγκαταστάσεις Ε&Α – tronX Health, tronX Home, tronX Personal και tronX Infra. Η tronX παρέχει προσωπικές προσφορές εξατομικευμένες και τοπικές ψυχαγωγικές, ταξιδιωτικές, εμπορικές, οικονομικές, υγειονομικές, συμβάντων, επικοινωνίας και συνεργασίας σε διάφορες συσκευές και περιβάλλοντα. Η tronX Health παρακολουθεί και διαχειρίζεται το ιατρικό ιστορικό, τα ασφαλιστικά δεδομένα και προσφέρει διαισθητικές και προληπτικές λύσεις από μια σειρά συνεργατών. Το tronX Home είναι η έξυπνη προσφορά κατοικίας της Smartron που ξεπερνά τη σύνδεση μερικών συσκευών στο σπίτι. Βοηθά επίσης στον έλεγχο των μηχανισμών κλειδώματος, των ενημερώσεων ασφαλείας, των οικιακών συσκευών, των υπηρεσιών όπως το νερό, η ηλεκτρική ενέργεια και οι ενότητες πληρωμής για τις υπηρεσίες αυτές, όλες διαθέσιμες μέσω του Βοηθού Ενεργοποιημένης Φωνής.

Η tronX Infra, η οποία είναι μια κάθετη προσφορά B2B με σύστημα AI που καλύπτει μια σειρά υπηρεσιών παρακολούθησης και διαχείρισης όπως η BMS, η ασφάλεια, ο φωτισμός, το κλίμα, η παρακολούθηση και η συνδεσιμότητα για κτίρια, λιανικό εμπόριο, αποθήκες, ψυγεία, κ.λ.π. Η Smartron έχει ως στόχο να ξεκινήσει τις δικές της συσκευές και τα προϊόντα που θα τρέχουν με το tronX στον πυρήνα τους. Η εταιρεία εξετάζει επίσης τη συνεργασία με τους εταίρους και τις εταιρείες για να φέρει ένα μεγαλύτερο σύνολο συσκευών που μπορούν να ενσωματωθούν στο tronX. Με αυτήν την εκκίνηση, η Smartron ανοίγει το API back-end σε άλλες επιχειρήσεις που ενδέχεται να αναπτύσσουν εξειδικευμένες λύσεις, οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν σε μια μεγαλύτερη πλατφόρμα για ένα μαζικό κοινό.