Η Sony ανακοίνωσε νέο PlayStation VR headset

new-playstation-VR-headset

Η Sony ανακοίνωσε νέο νέο PlayStation VR headset. Το headset έχει σχεδίαση παρόμοια με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά διαθέτει πρόσθετες βελτιώσεις.

Ο προηγούμενος αριθμός μοντέλου PS VR είναι ο CUH-ZVR1 και ο νέος αριθμός μοντέλου PS VR είναι ο CUH-ZVR2. Αρχικά, το καλώδιο του headset είναι πλέον ενσωματωμένο στο ίδιο το headset. Το hardware έρχεται επίσης με μια νέα μονάδα επεξεργαστή που υποστηρίζει HDR. Περιλαμβάνει επίσης νέα στοιχεία που θα επιτρέψουν την προβολή των παιχνιδιών με περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα τα PS VR παιχνίδια είναι συμβατά και με τα δύο μοντέλα PS VR. Το νέο μοντέλο PlayStation VR κοστίζει $400.

Η Sony δήλωσε σε ένα blog post,

Η νέα έκδοση, αριθμός μοντέλου CUH-ZVR2, διαθέτει ένα ενημερωμένο σχέδιο που επιτρέπει την ενσωμάτωση των καλωδίων των στερεοφωνικών ακουστικών με το VR headset και είναι ένα πιο λεπτό, βελτιστοποιημένο καλώδιο σύνδεσης. Υπάρχει επίσης μια ενημερωμένη Μονάδα Επεξεργαστών που υποστηρίζει την μετάδοση HDR, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο PS4 συμβατό με HDR σε μια τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσουν τη Μονάδα επεξεργαστή μεταξύ της τηλεόρασης και του συστήματος PS4. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν το VR headset  είναι απενεργοποιημένο.