Η Travel Discovery εφαρμογή Microsoft Outings για Android και iPhone κυκλοφόρησε

Microsoft-Outings

Η ομάδα του Microsoft Garage επιστρέφει με μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Outings που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε. Μπορείτε να ελέγξετε για υπαίθριες περιπέτειες, ιστορικούς τόπους, ζωή στην πόλη, φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες, ωραία θέα ή κρυμμένα πετράδια, λέει η Microsoft. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης σε μια λίστα, ώστε να μην ξεχνάτε τον επόμενο προορισμό σας και να τα μοιραστείτε με άλλους.

Η εφαρμογή Microsoft Outings είναι διαθέσιμη για το iPhone από το Apple Store και για το Android από το Google Play Store, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες χώρες. Οι χρήστες Android μπορούν να τραβήξουν το APK απο εδώ και να το τοποθετήσουν χειροκίνητα.

Highlights of Microsoft Outings

  • Stunning images Get an immediate feel for the adventure that awaits you with beautiful photos.
  • Get inspiration for your next adventure Choose topics that interest you and swipe through travel stories tailored just for you.
  • Save and share with friends Instantly save places you’re interested in to a folder for safe keeping. Share with friends and family, so you can get trips on the calendar.