Η Veritas «Leader» του Information Management

Veritas logo

Η Veritas Technologies, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών, ανακοίνωσε ότι η Gartner, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ερευνών στο κλάδο IT, ανέδειξε τη Veritas ως “Leader” στην λίστα «Magic Quadrant Enterprise Information Archiving», για 13η συνεχή χρονιά.

Μελετώντας και συγκρίνοντας τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες σε τομείς όπως: η αρχειοθέτηση, το e-mailing, τα social media, το instant messaging, το file sharing, καθώς και πολλές άλλες μορφές περιεχομένου, η Gartner αξιολογεί τους vendors ως προς την πληρότητα του οράματος τους και τις δυνατότητες υλοποίησης λύσεων data archiving. Η Gartner αξιολόγησε τις πλατφόρμες Enterprise Vault.cloud και Enterprise Vault οι οποίες αποτελούν αδιάψευστη απόδειξη, ως προς τη διαρκή δέσμευση της Veritas, στη μεγάλη αξία που προσδίδει στις επιχειρήσεις η ολοκληρωμένη διαφάνεια και εποπτεία των αρχειοθετημένων πληροφοριών.

«Αποτελεί τιμή για την Veritas να συγκαταλέγεται ξανά στην κατηγορία “Leader” και στο φετινό Magic Quadrant», δήλωσε ο Mike Palmer, Executive Vice President, Chief Product Officer της Veritas. “Πιστεύουμε ότι αυτή η αναγνώριση από την Gartner, αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευσή μας στην εξέλιξη λύσεων με τρόπο που να δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο και διαχείριση στις πληροφορίες που πρέπει να διατηρούνται ή να διαγράφονται, ανεξάρτητα από το αν τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ή σε cloud και σε υβριδικά περιβάλλοντα».

H Veritas βοηθά τους οργανισμούς να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους και να εξάγουν επιχειρηματική αξία, εν μέσω των διαδικασιών διαρκούς μετασχηματισμού που επιτάσσει η επίτευξη του μελλοντικού digital business. Το διαρκές uptime και ο εγγενής κίνδυνος της απώλειας δεδομένων, είναι η κινητήρια δύναμη στην ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις enterprise data management που παρέχουν ολοκληρωμένη εποπτεία, διαθεσιμότητα και προστασία των δεδομένων αυτών. Όλα αυτά είναι κρίσιμες λεπτομέρειες για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και κατέχουν πρωτεύοντα ρόλο σε οποιαδήποτε στρατηγική διακυβέρνησης πληροφοριών. Οι λύσεις Enterprise Vault της Veritas προσδίδουν τεράστια αξία σε κάθε επιχείρηση που βασίζεται στην πληροφορία, βοηθώντας την να αποκτά γνώση από τα δεδομένα της και να προβαίνει σε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποια δεδομένα πρέπει να διατηρήσει ή να διαγράψει. Επιπροσθέτως, η λύση Enterprise Vault.cloud της Veritas, παρέχει δυνατότητες αρχειοθέτησης as-a-service και με δυνατότητες e-Discovery στις οποίες συμπεριλαμβάνονται λειτουργίες search, tagging, legal hold, export και review.

Τι σε κάνει “Leader” του Magic Quadrant

Σύμφωνα με την έκθεση “Οι Leaders έχουν την υψηλότερη συνδυασμένη ικανότητα να εκτελέσουν και να ολοκληρώσουν το όραμά τους. Έχουν ένα ιστορικό αποδεδειγμένα καλών οικονομικών επιδόσεων και μια εδραιωμένη παρουσία στην αγορά. Για να έχει διάρκεια η υπεροχή τους, οι vendors θα πρέπει να έχουν δυνατότητα να προβλέψουν την εξέλιξη των απαιτήσεων στην αγορά του Enterprise Information Archiving, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ετερογενών τύπων δεδομένων, της υποστήριξης υπηρεσιών cloud, των λειτουργιών e-discovery, καθώς και άλλα στοιχεία. Οι “Leaders” πρέπει όχι μόνο να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες -διαρκώς μεταβαλλόμενες- απαιτήσεις της αγοράς, αλλά και να προβλέπουν πότε θα αρχίσουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον. Ακρογωνιαίος λίθος για την ανάδειξη ενός Leader είναι η δυνατότητά του να εκφράζει το πώς μπορούν αυτές οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων, να αντιμετωπιστούν ως μέρος του οράματός τους για ολοκληρωμένη διαχείριση των αρχειοθετημένων πληροφοριών. Στο σύνολό τους, οι “Leaders” διεκδικούν τις περισσότερες νέες προτάσεις αγοράς, ενώ επιδεικνύουν και υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην επίτευξη νέων συνεργασιών”. H Veritas είναι ένας από τους έξι Leaders που περιλαμβάνονται στο Magic Quadrant.