Κυκλοφόρησε το παιχνίδι Dunkirk WebVR για τον Chrome, για πλατφόρμες VR και για το YouTube 360

Dunkirk-web-VR-game

Η Warner Bros. Pictures, σε συνεργασία με τη Microsoft, την Intel και την Dell, κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το Save Every Breath: Το Dunkirk VR Experience είναι μια ταινία μικρού μήκους 360 μοιρών σε πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας πριν από την κυκλοφορία της ταινίας στις 21 Ιουλίου 2017. Σήμερα Η Google σε συνεργασία με την Warner Bros, την ομάδα VR του Google Chrome, το Jam3 και το Google Zoo κυκλοφόρησαν το παιχνίδι Dunkirk WebVR για τον Chrome. Μπορείτε να παίξετε με έναν φίλο ή με παίκτες σε όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσετε τη μάχη ως δύο στρατιώτες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Η ταινία μικρού μήκους VR δημιουργήθηκε από την Practical Magic, διαθέτει ειδικά δημιουργημένο πρωτότυπο περιεχόμενο που προσφέρει εμπειρία σε τρεις βασικές προοπτικές – γη, θάλασσα και αέρα. Το Dunkirk VRE χρησιμοποιεί υλικό και λογισμικό που υποστηρίζεται από την Intel, συμπεριλαμβανομένων των blade servers Dell M1000E που κατασκευάζονται με επεξεργαστές Intel Xeon για τη δημιουργία stitching σε υψηλή ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο και χαμηλής καθυστέρησης.

Το παιχνίδι Dunkirk WebVR είναι διαθέσιμο για τον Chrome, σε τηλέφωνο ή σε οποιοδήποτε VR headset που υποστηρίζει το WebVR, όπως το Cardboard και το Daydream στο webvrgame.dunkirkmovie.com.