Μείωση τιμής του HTC Vive VR headset στα $599

HTC Vive VR headset

Πέρυσι, η HTC παρουσίασε το πρώτο headset εικονικής πραγματικότητας που ανέπτυξε η HTC και η Valve Corporation με την ονομασία Vive σε μια προσπάθεια να εισέλθει στην αγορά της εικονικής πραγματικότητας. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μείωση της τιμής για το Vive κατά $200 που είναι τώρα διαθέσιμο για $599.

Η εταιρεία της Ταϊβάν ακολουθεί το παράδειγμα της Oculus, όπου έκανε μια μείωση τιμής για τη συσκευή Rift μαζί με την προσωρινή τιμή έκπτωσης του καλοκαιριού όπου πωλείται για $399. Μόλις τελειώσει το καλοκαίρι,  η λιανική τιμή πώλησης του Oculus Rift θα είναι περίπου στα $499, το οποίο είναι ακόμα φθηνότερο από το HTC Vive μετά την περικοπή της τιμής.

Μαζί με την αγορά, όλοι θα λάβουν μια δωρεάν δοκιμή στη συνδρομή Viveport, όπου οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέχρι και 5 τίτλους ανά μήνα και αντίγραφα μερικών από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια VR όπως τα Tilt Brush, EverestVR και Plank Experience . Επιπλέον, η Vive έχει εγγράψει πάνω από 200 τίτλους με τη συνδρομή Viveport, που βελτιώνει και εμβαθύνει την εμπειρία του καταστήματος.

Το HTC Vive έρχεται με ασύρματο χειριστήριο VR, μετακίνηση κλίμακας δωματίου και Head Mounted οθόνη με ενσωματωμένη κάμερα. Το Vive VR headset έχει οπτικό πεδίο 110°, διαισθητικά χειριστήρια και απτική ανάδραση HD προσφέροντας απαράμιλλη αίσθηση εμβύθισης. Έρχεται με δύο ασύρματα χειριστήρια, σταθμούς βάσης Vive – για την παρακολούθηση των κινήσεων των χρηστών, ένα Vive Link Box και ένα ζευγάρι Vive ear buds.