Μοιραστείτε την εμπειρία με προϊόντα της Samsung

galaxys7,gearvrgear360

H Samsung καταθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση πανοραμικής αποτύπωσης και προβολής των σημαντικότερων στιγμών σας, συστρατεύοντας την καθολική «ματιά» της κάμερας Samsung Gear 360 με τη συγκλονιστική «βουτιά» στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει το Samsung Gear VR.Η ζωή δεν μπαίνει σε κάδρο και για το λόγο αυτό, η Samsung φροντίζει να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας αναλλοίωτες στο χρόνο, όπως ακριβώς τις ζήσατε, με πανοραμική εικόνα 360 μοιρών και όχι μέσα από την οπτική ενός αυστηρού ορθογώνιου πλαισίου.

Samsung Gear 360: Αιχμαλωτίστε τα πάντα

H κάμερα 360ο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να μοιραστούν τις αγαπημένες τους εμπειρίες μέσω περιεχομένου βίντεο και φωτογραφιών, παρέχοντας μία σφαιρική οπτική εμπειρία, την οποία μπορείτε να απολαύσετε μέσω του Gear VR. Πλήρως εναρμονισμένη με το όραμα του Mark Zuckerberg και εξοπλισμένη με διπλούς φακούς fisheye, οι οποίοι διαθέτουν αισθητήρες εικόνας 15MP, η Gear 360 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράψουν υψηλής ανάλυσης (3840×1920 pixels), 360ο βίντεο, το οποίο επιπλέον υποστηρίζει φωτογραφίες στα 25.9MP. Ο εμπρόσθιος και ο οπίσθιος φακός πραγματοποιούν οριζόντια και κατακόρυφη λήψη 180ο, δημιουργώντας ένα απρόσκοπτο και πλήρες οπτικό πεδίο 360ο. Επίσης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες με ευρεία γωνία θέασης 180ο, χρησιμοποιώντας μόνο τη μία πλευρά των φακών της κάμερας. Καθώς έχει κατασκευαστεί για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, το Gear 360 διαθέτει φακούς Bright F2.0, οι οποίοι δημιουργούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πλήρως πανοραμικά videos. Με αντοχή στη σκόνη και σε σταγόνες (IP53 πιστοποίηση), το Gear 360 μπορεί να σας ακολουθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα.

Samsung Gear VR: Ξαναζήστε τις στιγμές

Φορέστε το και βρεθείτε αμέσως σε έναν καινούργιο κόσμο. Εκμεταλλευτείτε τη Super AMOLED οθόνη ενός κινητού Samsung Galaxy Note 5, S6, S6 edge, S6 edge+, S7 ή S7 edge που θα τοποθετήσετε στο εσωτερικό του και αφήστε το Samsung Gear VR να σας ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Με τη βοήθεια  του ευρύτατου οπτικού πεδίου που παρέχει, της ακριβέστατης ανίχνευσης των κινήσεων του κεφαλιού σας και του μηδαμινού χρόνου υστέρησης (lag), το Gear VR θα σας τοποθετήσει στο επίκεντρο κάθε εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων όλων σας των πανοραμικών βιντεοσκοπήσεων με τη βοήθεια του Gear 360. Το Gear VR είναι ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο κατά 19%, ενώ χάρη στο μεγαλύτερο touchpad, ο έλεγχος επιτυγχάνεται εύκολα και με ακρίβεια. Ξαναζήστε το ταξίδι σας στο εξωτερικό, τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σας ή τις ξέφρενες διακοπές σας με ελευθερία κίνησης σε όλο το οπτικό πεδίο, σαν να ήσασταν πραγματικά εκεί. Ετσι, όχι απλά θα ζωντανέψετε τις αναμνήσεις σας, αλλά περιστρέφοντας το κεφάλι σας θα παρατηρήσετε και πράγματα τα οποία είχαν ξεφύγει από το οπτικό σας πεδίο τότε!