Νέα σειρά Seagate BarraCuda Pro στα 10TB

Seagate BarraCuda Pro

Η Seagate Technology, δημοφιλής για λύσεις αποθήκευσης εισήγαγε τη Guardian Σειρά εσωτερικούς σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 10TB που περιλαμβάνει τους Barracuda Pro για desktop, IronWolf για εφαρμογές NAS και Skyhawk για surveillance.

Αυτοί περιλαμβάνουν την τεχνολογία multi-tier caching (MTC Technology), μια έξυπνη αρχιτεκτονική προσωρινής αποθήκευσης για τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων. Το AgileArray είναι σχεδιασμένο για να βελτιστοποιήσει την απόδοση κίνησης μέσω του ελέγχου σφαλμάτων και την εξισορρόπηση για τη διαχείριση ενέργειας. Το ImagePerfect για surveillance, υποστηρίζει τώρα περισσότερες κάμερες υψηλής ανάλυσης από οποιαδήποτε άλλη μονάδα του κλάδου.

Υπάρχει επίσης ο FireCuda SSHD (SSD + HDD υβριδικό), που συνδυάζει φλας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σκληρών δίσκων για δίσκους 2,5 ιντσών και 3,5 ιντσών. Οι δίσκοι FireCuda συνδυάζουν την μεγάλη χωρητικότητα (έως 2TB) και καλύτερες λύσεις απόδοσης (έως και 5 φορές πιο γρήγορα από ότι HDD ομόλογό του) για παιχνίδια και δημιουργικές εφαρμογές.

Ο Seagate BarraCuda Pro 10 έρχεται στη τιμή των $535 και υποστηρίζεται από εγγύηση 5 ετών. Οι δίσκοι Seagate IronWolf και Seagate Skyhawk 10TB έρχονται στη τιμή των $470 και $460 αντίστοιχα και υποστηρίζονται από 3-ετή εγγύηση.