Νέες κορυφαίες Vengeance LED DDR4 μνήμες απο την Corsair

Vengeance LED DDR4 memory

Οι μονάδες μνήμης Corsair Vengeance LED DDR4 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια μοναδική εμφάνιση με ζωντανά LEDs, τολμηρές αποχρώσεις και με μηχανικής ακρίβειας light bar.

Εκπληκτικός φωτισμός LED και ανώτερο overclocking, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Οι νέες μνήμες δημιουργήθηκε ειδικά για σύζευξη μεταξύ των mid-range και high-end μητρικών, καθώς  και άλλα συστατικά gaming PC. Κάθε μονάδα είναι φτιαγμένη με ένα PCB δέκα στρωμάτων. Τα προδιαμορφωμένα προφίλ XMP2.0 επιτρέπουν το αυτόματο και αξιόπιστο overclocking. Διατίθενται σε πολλά χρώματα, δίνοντας σας την απόλυτη δημιουργική ελευθερία κατά τον σχεδιασμό του εξατομικευμένου συστήματος σας.

Τα κιτ μνήμης κυκλοφορούν στις εξής διαμορφώσεις: 16 GB (2x8GB), 32GB (4x8GB ή 2x16GB) και 64GB (4x16GB). Οι νέες μνήμες της Corsair διατίθενται σε ταχύτητες από 2.600MΗz μέχρι και 4.333MHz, με τάση τροφοδοσίας 1,2V, ενώ στο overclocking απαιτούν 1,35V. Φυσικά όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα Vengeance, έτσι και οι μνήμες της σειράς Vengeance LED διαθέτουν εγγύηση lifetime.