Νέες τηλεοράσεις από την Toshiba

toshiba

Με μία διευρυμένη γκάμα τηλεοράσεων, η Toshiba ανανεώνει το line up της και διεκδικεί με αξιώσεις μια κεντρική θέση στο σαλόνι σας. Με εντυπωσιακό φρέσκο design και διαγώνιους να ξεκινούν από τις βολικές 24” της 24W1753DG έως και την επιβλητική 65U6763DG των 65”, οι νέες τηλεοράσεις της Toshiba έρχονται με μια πλειάδα χαρακτηριστικών που εξασφαλίζουν εύκολη και απολαυστική εμπειρία χρήσης, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα καθώς και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Έτσι, για παράδειγμα ακόμα και η πιο μικρή 24W1753DG διαθέτει δυνατότητα αναπαραγωγής και εγγραφής περιεχομένου μέσω της παρεχόμενης USB 2.0 θύρας, Dolby Audio καθώς και εκτεταμένες δυνατότητες σύνδεσης με τις δύο HDMI 1.4 να είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές για τις πηγές σας. Η πλειοψηφία της νέας σειράς διαθέτουν επιπλέον WLAN συνδεσιμότητα για αναπαραγωγή περιεχομένου καθώς και πρόσβαση σε on-line υπηρεσίες όπως Netflix και YouTube μέσω του Toshiba Smart Portal.

Με ενσωματωμένο εγχειρίδιο χρήσης στο interface τους και υποστήριξη για μέχρι και Ultra HD (3840 x 2160) αναλύσεις, η εμπειρία χρήσης παραμένει πάντα απλή και το οπτικό αποτέλεσμα κινείται στα επίπεδα που αξιώνεται από ένα σημαντικό brand του χώρου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η νέα σειρά τηλεοράσεων της Toshiba υποστηρίζει ψηφιακές HD DVB-T2/C εκπομπές και αποκωδικοποιεί κανονικά HEVC (H.265) περιεχόμενο.

Δείτε όλες τις τηλεοράσεις της Toshiba εδώ.