Νέος δικτυακός τόπος και B2B eshop για την LEXIS Πληροφορική

LEXIS Πληροφορική

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον ανανεωμένο δικτυακό της τόπο www.lexis.gr και παράλληλα να ανακοινώσει τη λειτουργία του ολοκαίνουργιου B2B eshop, μέσω του οποίου οι εταιρικοί πελάτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα.

Με ανανεωμένο σύγχρονο λειτουργικό σχεδιασμό, φιλικό στη χρήση όχι μόνο στην desktop έκδοση αλλά και σε smart phones & tablets, το νέο website της LEXIS σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση πληροφόρηση όλων των επισκεπτών για τα προϊόντα που διαθέτει στην Ελληνική αγορά. Στο νέο website οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πάνω από 1.000 κωδικούς προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και όλα τα σχετικά τους φυλλάδια και εγχειρίδια χρήσης.

Η δημιουργία του λογαριασμού γίνεται σε 3 εύκολα βήματα και μετά την ενεργοποίηση ο συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν και να προχωρήσει εύκολα και γρήγορα σε online παραγγελία.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, η LEXIS στοχεύει στην περαιτέρω ενημέρωση των συνεργατών της σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της εποχής αλλά και να ισχυροποιήσει την εικόνα της στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της LEXIS στο 210 6777007 και 2310-329350,-1  ή στο sales@lexis.gr.