Ξεχωριστός σχεδιασμός και υψηλή τεχνολογία από τη νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών New Libero Plus της LG

New Libero Plus RAC series

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα μοντέλα της νέας σειράς κλιματιστικών New Libero Plus τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό οποιουδήποτε χώρου. Συνδυάζοντας την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, βελτιώνουν αισθητά την ποιότητα ζωής στο χώρο διαβίωσης, καθώς ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε χρήστη με αποτελεσματικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, τα νέα κλιματιστικά New Libero Plus εγγυώνται εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας κλάσης Α++ και μέσω της λειτουργίας ‘Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας’ (Active Energy Control), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα επίπεδα απόδοσης ώστε να βελτιώσουν την αποδοτικότητα ψύξης. Παράλληλα, η οθόνη ενέργειας LCD (Energy Display), με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, επιτρέπει στους χρήστες να ενημερωθούν για την κατανάλωση ενέργειας της μονάδας τους και ανάλογα να προσαρμόσουν τη λειτουργία της.

Με τη δυνατότητα επιλογής ‘Σιωπηλή Λειτουργία’ (Silent Mode), ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας μπορεί να μειωθεί έως και 3dB, ενώ η επίστρωση Gold Fin προστατεύει την επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από τη φθορά στο χρόνο και την διάβρωση.

Τέλος, η LG προσφέρει κάλυψη 10ετούς εγγύησης του συμπιεστή, για τη σειρά κλιματιστικών LG New Libero Plus, η οποία διαθέτει  άριστες και πιστοποιημένες επιδόσεις από το διεθνή οργανισμό ‘Eurovent’, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Η LG αποτελεί την ιδανική επιλογή για το σπίτι, καθώς, με τη νέα σειρά καινοτόμων λύσεων κλιματισμού, προσφέρει άνεση στο οικιακό περιβάλλον, προηγμένες λειτουργίες, αλλά και κομψότητα στο σχεδιασμό.

Η προσφορά εγγύησης για τον συμπιεστή Inverter 10 χρόνων ισχύει για μονάδες διαιρούμενου τύπου Inverter επιτοίχιας τοποθέτησης έως 24.000BTU/h που τιμολογήθηκαν στον τελικό πελάτη από 1η Ιουνίου 2015 και μετά. Οι υπόλοιπες μονάδες της LG καλύπτονται από γενική εγγύηση (εσωτερικές/εξωτερικές μονάδες και τα εξαρτήματα αυτών) 2 ετών, ενώ οι συμπιεστές έχουν επιπρόσθετη εγγύηση 3 ετών (και 5 ετών συνολικά).