Οι εταιρείες της LG τιμήθηκαν με το OVERDRIVE AWARD από την GM

LG OVERDRIVE AWARD

Η LG Electronics και η LG Chem έλαβαν αναγνώριση για τη συνεισφορά τους στο πρόγραμμα Chevy EV.

Η LG Electronics Vehicle Components Company και η LG Chem έλαβαν το βραβείο κύρους ‘Overdrive Award από την GM στις 10 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 2015 Supplier of the Year που πραγματοποιήθηκε στο Cobo Center στο Ντιτρόιτ. Η LG αναγνωρίστηκε από την General Motors (GM) για το έργο της στην προσφορά καινοτόμας τεχνολογίας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και τα εξαρτήματα οχημάτων.

Το Overdrive Award απονέμεται κάθε χρόνο στους τέσσερις κορυφαίους συνεργάτες της εταιρείας από μία επιτροπή εμπειρογνωμόνων της αγοράς της GM από ομάδες στον κλάδο των προμηθειών, του engineering, του ελέγχου ποιότητας, της κατασκευής και του εφοδιασμού. Τα κριτήρια για τους νικητές βασίζονται στο επίπεδο και την ποιότητα της τεχνικής καινοτομίας, της ποιότητας των προϊόντων και της ανταγωνιστικής τιμής.

Η LG Chem έχει μακρόχρονη συνεργασία με την GM, προμηθεύοντας την εταιρεία με μπαταρίες για της πρώτης γενιάς Volt μέσα στο 2010 της GM, καθώς και το Spark EV 2014 και όλα τα νέα Bolt EV. Αυτή η συνεργασία έχει καθιερωθεί με την επιλογή της LG Chem ως Προμηθευτής της Χρονιάς από την GM για έξι συναπτά έτη. H στενή συνεργασία της LG Chem με την GM επιβεβαιώθηκε το 2010, όταν η εταιρεία LG τιμήθηκε από την GM με τον τίτλο, Corporation of the Year.

«Αυτό το βραβείο είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για εμάς, καθώς πιστεύουμε ότι αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την GM,» δήλωσε ο Lee Woo-Jong, Αντιπρόεδρος της LG Electronics Vehicle Components Company. «Από την ίδρυση της Vehicle Components Company το 2013, η LG έχει την τύχη να συνεργάζεται με επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου, όπως η GM».

Πηγή