Οι προμήθειες για τα εξαρτήματα του Face ID είναι τώρα σταθερές

Apple-iPhone-X-Face-ID

Παρόλο που υπήρχε αρχική έλλειψη στα εξαρτήματα για το Face ID της Apple, σε μια νέα σημείωση του Ming-Chi Kuo αναφέρεται ότι η τροφοδοσία των εξαρτημάτων για το Face ID και της TrueDepth κάμερας είναι σταθερή.

Ο αναλυτής πιστεύει επίσης ότι η Apple δεν θα αλλάξει, αλλά θα διατηρήσει την ίδια τεχνολογία Face ID για να μην έχει το ίδιο πρόβλημα που προέκυψε με το iPhone X για τα μοντέλα του 2018. Οι αποστολές των μοντέλων 2018 θα φτάσουν εγκαίρως καθώς η τροφοδοσία είναι πλέον σταθερή και δεν θα υπάρξει σημαντική αναβάθμιση της φωτογραφικής μηχανής TrueDepth που χρησιμοποιείται για την λειτουργία του Face ID.

Ο Kuo αναφέρει ότι όλα τα iPhone του 2018 θα υιοθετήσουν ένα νέο “υβριδικό φακό (γυαλί και πλαστικά)” και αναμένεται να είναι απο τις Largan, Genius, Hoya και Asia Optical υποδηλώνοντας ότι η Apple έχει ήδη διαφοροποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού της ή θα το κάνει πριν τα μοντέλα 2018 οδηγηθούν στη μαζική παραγωγή.

Νωρίτερα, ο αναλυτής του KGI ανέφερε ότι το Face ID θα αντικαταστήσει το Touch ID σε όλα τα μοντέλα του iPhone 2018 και θα βρει επίσης το δρόμο του στα μοντέλα iPad Pro 2018. Η τεχνολογία TrueDepth Camera δίνει στην Apple πρωτοπορία στον ανταγωνισμό με το Android και ανέφερε ακόμη ότι οι κατασκευαστές συσκευών android ενδέχεται να σταματήσουν την ανάπτυξη του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη για το Face ID.