Οι χρήστες του WhatsApp αντάλλαξαν 75 δις Μηνύματα κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

WhatsApp

Το WhatsApp η μεγαλύτερη εφαρμογή τσατ στον κόσμο με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες καθημερινά, έχει δει μια καταγραφή που ξεπερνάει τα 75 δισεκατομμύρια μηνύματα που εστάλησαν την 31η Δεκεμβρίου για την Πρωτοχρονιά 2018.

Εκτός από τα μηνύματα, πάνω από 13 δισεκατομμύρια εικόνες και 5 δισεκατομμύρια βίντεο ανταλλάχθηκαν μεταξύ των χρηστών κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η εταιρεία είχε καλή πορεία το 2017, όπου η εταιρεία εισήγαγε νέα χαρακτηριστικά όπως η κλήση βίντεο, η παρακολούθηση της ζωντανής τοποθεσίας, η δυνατότητα διαγραφής μηνύματος ακόμη και μετά την αποστολή τη λειτουργία “Διαγραφή για όλους”, η οποία έχει επί του παρόντος πάνω από 300 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες , Νέα προβολή άλμπουμ για φωτογραφίες κλπ.

Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, η WhatsApp ανήγγειλε επίσης μια εφαρμογή Business και δήλωσε ότι χτίζει και δοκιμάζει νέα εργαλεία μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp Business για μικρές επιχειρήσεις και χρεώνει τις μεγάλες εταιρείες που λειτουργούν σε μεγάλη κλίμακα.