Οι 5 πιο δημοφιλείς Φακοί της Nikon

Nikon Lenses

Ψάχνετε για ένα φακό για τη νέα σας Nikon φωτογραφική μηχανή DSLR, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια να αγοράσετε. Παρακάτω θα διαβάσετε για τους 5 πιο δημοφιλείς φακούς της Nikon που συστήνονται.Αυτή η λίστα που έχουμε δημιουργήσει καλύπτει φωτογραφικές μηχανές DSLR της Nikon με DX και FX φορμά. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των φακών της Nikon που συνιστώνται.

Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX

Ο Nikon 35 χιλιοστά f/1.8G AF-S DX είναι φθηνός, μικρός και παρέχει υψηλής ποιότητας, ευκρινείς εικόνες. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι ο αγαπημένος φακός DX πολλών ανθρώπων. Έχει ένα μεταλλικό mount και το διάφραγμα f/1.8 είναι λαμπρό για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορεί και θολώνει το φόντο, ώστε το θέμα σας να ξεχωρίζει. Κοστίζει γύρω στα $200.

Nikon 50mm f/1.8G AF-S FX

Ο Nikon 50mm f/1.8G AF-S FX έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα σε όλες τις φωτογραφικές μηχανές DSLR της Nikon. Αυτός ο φακός FX προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας και sharpness. Όταν χρησιμοποιείται σε μια φωτογραφική μηχανή DX, δίνει οπτικές γωνίες παρόμοιες με αυτές που δίνει ένας φακός των 75mm όταν χρησιμοποιείται σε μια φωτογραφική μηχανή full-frame. Αυτό είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για πορτραίτα, εσωτερικούς χώρους και καθημερινή χρήση. Κοστίζει λίγο παραπάνω απο $200.

Nikon AF-S FX NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Για εκπληκτικές εικόνες της φύσης σαν ζωγραφιά, θα πρέπει να έχετε ένα καλό ευρυγώνιο φακό. Ο βαρύς και ογκώδης Nikon 14-24mm f/2.8 είναι η καλύτερη σας PRO επιλογή που έχει καλή ποιότητα εικόνας σε όλα τα μήκη. Ο φακός FX έρχεται με βελτιωμένο οπτικό και παρέχει ευκρινείς εικόνες. Είναι για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές full-frame και κοστίζει $1900.

Nikon AF-S DX NIKKOR 55-200MM f/4-5.6G ED VR II

Αν χρειάζεστε ένα τηλεφακό φιλικού προϋπολογισμού από τη Nikon, ο 55-200mm f/4-5.6G AF-S DX είναι η καλύτερη επιλογή σας. Έχει καλή ποιότητα εικόνας σε όλα τα μήκη. Έρχεται με βελτιωμένη τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, και είναι ιδανικό για τα μοντέλα DX (όπως το D3300). Για την άγρια ζωή και τον αθλητισμό αυτό είναι το ένα ανάμεσα στα δημοφιλή φακούς της Nikon. Κοστίζει επίσης λίγο παραπάνω απο $200.

Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II AF-S

Αυτή είναι η δεύτερη σύστασή μας, όταν πρόκειται για τηλεφακούς. Αυτός ο Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II AF-S δίνει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, μεγάλο διάφραγμα f/2.8 και γρήγορη αυτόματη εστίαση. Ιδανικό για επαγγελματίες φωτογράφους γάμου. Έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής. Αν είστε ένας φωτογράφος που θέλει το καλύτερο για τα χρήματα που θα επενδύσει, τότε σίγουρα θα αγαπήσετε αυτό το φακό. Το εύρος και η μεγάλη οπή είναι ένας τέλειος συνδυασμός για τον αθλητισμό, δράση, πορτρέτα, συναυλίες, γάμους και πολλά άλλα. Κοστίζει λίγο πιο πάνω απο $2000.