Ο βοηθός φωνής της Samsung Bixby είναι τώρα διαθέσιμος σε παγκόσμιο επίπεδο

Samsung Bixby

Η Samsung διέθεσε τον Bixby Voice assistant στα Αγγλικά για χρήστες Galaxy S8 και S8+ στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κορέα τον περασμένο μήνα. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές παγκοσμίως.

Με πλήρεις δυνατότητες φωνής για τα Αγγλικά των ΗΠΑ, οι χρήστες των Galaxy S8 και S8+ μπορούν να ενεργοποιήσουν εύκολα φωνητικές εντολές όπως ενεργοποίηση φακού, λήψη selfie, ρύθμιση υπενθυμίσεων, εύρεση φωτογραφιών από τη συλλογή σας και πολλά άλλα, πατώντας το κουμπί Bixby και λέγοντας “Hi, Bixby”. Η Samsung δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνεχίσει να επεκτείνει τις δυνατότητες φωνής της Bixby σε άλλες γλώσσες, συσκευές, λειτουργίες και εφαρμογές τρίτων.

Τώρα εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως έχουν πρόσβαση σε έναν νέο και έξυπνο τρόπο αλληλεπίδρασης με το τηλέφωνό τους. Η επέκταση των δυνατοτήτων φωνής του Bixby αποτελεί ένα πρώτο βήμα στη συνεχή ανάπτυξη της λειτουργίας Bixby. Στο μέλλον, η Bixby θα έχει τη δύναμη μάθησης να προσφέρει πιο ευφυείς και εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις και απρόσκοπτες συνδέσεις σε περισσότερες συσκευές.