Ο Google Assistant θα σας βοηθήσει πλέον να συνδεθείτε με τις τοπικές υπηρεσίες οικίας

Google Assistant

Η Google παρουσιάζει μια ακόμα χρήσιμη λειτουργία για τον Google Assistant, ο οποίος σας βοηθά να συνδεθείτε με τοπικές υπηρεσίες οικιακού εξοπλισμού όπως ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, οικιακός καθαρισμός και πολλά άλλα. Ο Βοηθός σας βοηθά ήδη με τις βασικές πληροφορίες της τοπικής κυκλοφορίας ή μιας τοπικής επιχείρησης.

Για να ξεκινήσετε με τις τοπικές υπηρεσίες, απλά πρέπει να πείτε “Ok Google, βρεw μου υδραυλικό” στο τηλέφωνο Android, στο iPhone ή στο φωνητικό ηχείο. Προτού σας δείξει τις λεπτομέρειες, ο Βοηθός θα σας ζητήσει μερικές ερωτήσεις παρακολούθησης για να διαπιστώσετε με ακρίβεια τι ψάχνετε και στη συνέχεια, uα πάρετε μια λίστα με κάποιες τοπικές επιλογές κοντά σε εσάς.

Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Ο Βοηθός Google θα προτείνει παροχείς που έχουν προεπιλεγεί από την Google και συνεργαζόμενες εταιρείες όπως το HomeAdvisor και το Porch. Για όσους βρίσκονται σε πόλεις που δεν διαθέτουν διαθέσιμους παρόχους με εγγύηση ή προβολή, ο Βοηθός Google θα σας δώσει άλλα αποτελέσματα που βρίσκονται κοντά σας.