Ο Google Assistant στα Pixel 2 και Pixel 2 XL δεν ανιχνεύει την είσοδο φωνής μέσω ακουστικών Bluetooth

Google-Assistant-headphones

Τα προβλήματα για τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Pixel 2 από την Google δεν σταματούν. Το νέο που συμμετέχει στη λίστα είναι ο Βοηθός στο Pixel 2 και το 2 XL δεν ανιχνεύει τη φωνητική είσοδο μέσω ακουστικών Bluetooth. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο αν έχετε χρησιμοποιήσει τα original τηλέφωνα Pixel μέχρι τα νεότερα που επίσης πάσχουν απο κακή απόδοση του Bluetooth.

Σύμφωνα με τους χρήστες της κοινότητας Google Pixel, όταν συνδέετε ακουστικά Bluetooth σε ένα Pixel 2 ή 2 XL και ενεργοποιείτε το Google Assistant, δείχνει ότι ακούει αλλά δεν φαίνεται να ανιχνεύει τη φωνή σας. Οι χρήστες στην κοινότητα έχουν δοκιμάσει με διαφορετικές μάρκες ακουστικών και μοντέλα που είναι ικανά να εκκινήσουν τον βοηθό, αλλά το πρόβλημα παραμένει ανεξάρτητα από το μοντέλο.

Η Google δρομολόγησε πρόσφατα την ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης Android 8.1 και οι χρήστες ανέφεραν ότι δεν επιλύει το πρόβλημα. Η αρχική θέση στην Κοινότητα ήταν από τον Orrin, κοινοτικό διαχειριστή, οπότε τώρα γνωρίζουμε ότι η Google ερευνά το πρόβλημα, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα σχόλιο για το ίδιο. Μόλις επιτευχθεί καλύτερη κατανόηση του προβλήματος, η Google ενδέχεται να αναπτύξει μια ενημερωμένη έκδοση για να διορθώσει το πρόβλημα.