Ο Qualcomm Snapdragon 845 θα τροφοδοτεί Chromebook συσκευές σύντομα

Snapdragon 845

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon 845 που είναι ένας οκταπύρινος επεξεργαστής με Kryo 385 CPUs και Adreno 630 GPU. Οι Xiaomi και Samsung έχουν ήδη ανακοινώσει ότι τα επερχόμενα smartphones θα έχουν το chipset 845 και τώρα σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις, οι συσκευές Chromebook με Snapdragon 845 ενδέχεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Πολλές ακόμη αναφορές στο όνομα “chipset-qc845” είναι ενδείξεις ότι ο Qualcomm Snapdragon 845 πρόκειται να κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες στην αγορά των low-end laptops. Αναφορές για το ίδιο μπορούν επίσης να προβληθούν στο make.Default file. Προχωρώντας, στην ενότητα σχολίων υπάρχουν αναφορές σε άλλο τσιπ που βασίζεται σε ARM, το rk3399 που χρησιμοποιείται στο Samsung Chromebook Plus και αποδεικνύεται ότι είναι λιγότερο ισχυρό από το Snapdragon 845.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες πέρα από αυτό, αλλά τα Chromebook που λειτουργούν με Qualcomm Snapdragon θα προσφέρουν πολλά προϊόντα υψηλής ποιότητας με τα βασικά πλεονεκτήματα όπως η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οι επιδόσεις και πολλά άλλα.