Παίξτε παλιά παιχνίδια των Windows στον Browser σας

Browser archive.org

Μπορείτε τώρα να πάτε πίσω στο χρόνο με αυτό το αρχείο και να ξαναπαίξετε όλα τα αρχαία παιχνίδια των windows στον web browser σας. Θυμηθείτε τις ημέρες πριν από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας και τα φωτο-ρεαλιστικά γραφικά, όταν τα καλύτερα παιχνίδια που μπορούσε να παίξει κανείς στο PC ήταν τα Win Pool, Brickbuster, και Gopher-It. Πραγματικά αξέχαστες εποχές.

Το Archive.org είναι μέρος διατήρησης των κλασικών Windows 3.1 εφαρμογών και παιχνιδιών και είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τρέχουν μέσα στον browser σας χρησιμοποιώντας το DOS Box, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ή να κατεβάσετε ROMs για να τα απολαύσετε.

Υπάρχει μια αυξανόμενη συλλογή διαθέσιμων τίτλων, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών όπως SkiFree, TDK Pinball Machine, Wheel of Fortune και Chessnet, συν εφαρμογές όπως το Windows Benchmark, MIDI Made Music και το The Earth Centered Universe.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Windows 3.11 για πρόσβαση σε προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια όπως Πασιέντζα και Ναρκαλιευτής. Υπάρχει ακόμη ένα διαφημιστικό teaser για τα Windows 95, όπου διανέμονταν στους χρήστες των Windows σε δισκέτα για να τους πείσει για την αναβάθμιση.

Είναι απίστευτο ότι μπορείτε να πάτε πίσω στο χρόνο έτσι απλά μέσω του web browser σας για να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό. Αν είχατε ποτέ Windows 3.1, είναι ένα μεγάλο ταξίδι νοσταλγίας και είναι συναρπαστικό να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει μέσα σε 24 χρόνια.

Πηγή