Παρουσίαση των νέων ισχυρών πολυμηχανημάτων A3 MFP απο την HP Hellas

HP logo

Η κυκλοφορία των εξελιγμένων και ασφαλών εκτυπωτών A3 είναι πλέον γεγονός. Τα ισχυρά πολυμηχανήματα (MFP) παρουσίασε στην Ελληνική αγορά η HP Hellas σε ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο χώρο του Ελαιών Loft.

Εκπρόσωποι απo περισσότερες από 45 κορυφαίες εταιρείες στους κλάδους τους βρέθηκαν εκεί για να γνωρίσουν και να δουν από κοντά τις δυνατότητες του νέου πολυαναμενόμενου χαρτοφυλακίου A3 νέας γενιάς.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σχεδιασμένο για την ανάδειξη των νέων πολυμηχανήματων A3, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του χαρτοφυλακίου από τον κ. Κωνσταντίνο Δημητριάδη, HP Channel MPS Specialist για Ελλάδα και Κύπρο. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο κ. Στρατής Ρουμελιώτης, HP CEP Sales Manager για Ελλάδα και Κύπρο, μιλώντας για τα εξειδικευμένα και τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που παρέχουν τα πολυμηχανήματα, τα οποία είναι απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απειλών προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης. Οι νέοι εκτυπωτές HP A3 είναι τα πιο ασφαλή πολυμηχανήματα για επιχειρήσεις στην αγορά και αυτό είναι το χαρακτηριστικό στο οποίο εστίασαν οι ομιλητές.

Το νέο χαρτοφυλάκιο A3 αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των copiers προσφέροντας εκτός από απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας και χρώμα σε προσιτή τιμή μέσω της τεχνολογίας εκτύπωσης PageWide της HP. Η νέα αρχιτεκτονική των μηχανών και η τεχνολογία Smart Device Services μειώνουν το χρόνο που η συσκευή βρίσκεται εκτός λειτουργίας (για επισκευή / συντήρηση) αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας τα κόστη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών A3 MFP με επαναστατική τεχνολογία και απαράμιλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας που ανακοινώνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director HP Hellas.

«Με την είσοδο μας στην αγορά αυτή στοχεύουμε να ταράξουμε την κατηγορία και να αντικαταστήσουμε τα σημερινά copiers με τεχνολογία εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών, εισάγοντας 16 νέες πλατοφορμες βασισμένες σε τεχνολογία Pagewide και LaserJet, την υψηλότερη τεχνολογία ασφαλείας σε δεδομένα, αρχεία και μηχανές, και με εξελιγμένο σύστημα αποκακρυσμένης παρακολόυθησης μέσω Cloub και Big Data Analytics για πρόβλεψη βλαβών και ανάγκης αναλωσίμων».