Πατέντα της Samsung κάνει νύξη για το Galaxy X foldable smartphone

Samsung Galaxy X

Έχουμε ακούσει για το φημολογούμενο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung για πολύ καιρό τώρα. Κατά κάποιο τρόπο το επιβεβαιώνει αυτό, μια νέα αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Samsung που έχει διαρρεύσει αποκαλύπτοντας το εικαζόμενο Galaxy Χ αναδιπλούμενο smartphone.

Σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, το λεγόμενο Galaxy X αναμένεται να έρθει με σχεδιασμό με μια άρθρωση στο κέντρο. Αν η φήμη αποδειχθεί αληθινή, αυτό το smartphone θα έχει ένα διαφορετικό λόγο πλευρών και όχι τον συνήθη 16: 9. Στο σύνολό του, είναι βασικά ένας συνδυασμός flip και touch smartphone με μια τεράστια καμπή στο κέντρο. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Samsung αναμένεται να υποστηρίξει το home button και τα capacitive κουμπιά της, κάτι που είναι αρκετά ενδιαφέρον λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα μορφής της συσκευής.

Η εταιρεία είναι λίγο διστακτική στο να κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone στο εμπόριο, καθώς δεν είναι σίγουρη για τις απαιτήσεις της αγοράς. Εκτός αυτού, η εταιρεία αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα με το φιάσκο του Galaxy Note7 και σίγουρα δεν θα ήθελε καινούρια. Ωστόσο, κάποιες πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία έχει προφανώς ως στόχο να το κυκλοφορήσει ως Galaxy X foldable smartphone κάποια στιγμή μέσα στο 2017.