Συγκλονιστική εμπειρία θέασης 75 ιντσών με την LG SUPER UHD TV UH855V

LG SUPER UHD TV UH855V

Η LG Electronics (LG) ξεκίνησε τη διάθεση της νέας τηλεόρασης 75 ιντσών LG Ultra HD UH855V μεταλλικού σχεδιασμού Ultra Slim στην ελληνική αγορά. Η οθόνη LG IPS 4K Quantum Display είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναπαράγει περισσότερες χρωματικές αποχρώσεις με καλύτερη κλιμάκωση- συνολικά περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο πλούσια χρώματα -προσφέροντας πιο ακριβή, πιο ρεαλιστική εικόνα και πιο ευρεία γωνία θέασης.

Η λειτουργία HDR SUPER της LG SUPER UHD TV καθιστά δυνατή την απόδοση καθαρών χρωμάτων με λεπτομέρειες σκιάς καθώς και την πρόσβαση σε περιεχόμενο HDR, με την προϋπόθεση ότι η τηλεόραση είναι συμβατή με διάφορους τύπους HDR. Η LG HDR SUPER υποστηρίζει το γενικό πρότυπο HDR10, αλλά και Dolby Vision – μια premium έκδοση HDR που εξασφαλίζει πιστή προβολή.

Για ακόμα μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων το νέο μοντέλο της LG με τη λειτουργία ‘LG ColorPrime Plusπροσφέρει αξεπέραστη εμπειρία θέασης με τη χρήση διευρυμένου χρωματικού φάσματος αποδίδοντας ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, και εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού.

Επιπλέον, οι χρήστες μέσω της τεχνολογίας ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision μπορούν να απολαμβάνουν φωτεινές και ακριβείς εικόνες και περιεχόμενο 4K HDR ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

Λόγω της ευρείας γωνίας θέασης της οθόνης και του 3D Color Mapping που εκφράζει ρεαλιστικά χρώματα χάρη στον 3D Gamut Mapping αλγόριθμο, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν ζωντανά, φυσικά και ζωηρά χρώματα από όπου κάθονται ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις. Τέλος, η λειτουργία Billion Rich Colors διαιρεί και υποδιαιρεί τα χρώματα σε ένα ευρύτερο φάσμα με τελικό αποτέλεσμα χρώματα 64 φορές πιο πλούσια από εκείνα των συμβατικών LCD τηλεοράσεων και το Contrast Maximizer αναλύει τόσο τα αντικείμενα όσο και το περιβάλλον που βρίσκονται κάνοντας τα αντικείμενα πιο φωτεινά και το background πιο σκούρο, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη αναλογία αντίθεσης.

Στον τομέα του ήχου, ο σχεδιασμός από την harman/kardon που εφαρμόζεται στην LG SUPER UHD TV προσφέρει ένα εντυπωσιακό και πολυτελές σύστημα ήχου που δύσκολα συναντάται σε αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Τέλος, η LG Ultra HD TV UH855V είναι εξοπλισμένη με την πλατφόρμα LG webOS 3.0 για εξαιρετική εμπειρία χρήσης επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης, με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο. Οι τέσσερις ‘έξυπνες’ λειτουργίες, τo ‘Magic Zoom’ για τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, το ‘Magic Mobile Connection’, για εύκολη σύνδεση του κινητού με την LG SMART τηλεόραση, το τηλεχειριστήριο ‘Magic Remote’ και το ‘Magic sound tuning’ το οποίο προσαρμόζει τον κατάλληλο ήχο ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου που βρίσκεται η τηλεόραση, αλλάζουν τα δεδομένα στην εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας.

Η νέα LG Ultra HD UH855V κυκλοφορεί στις 75 ίντσες και είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.