Συλλεκτικές Εκδόσεις Του Dark Souls 3

Dark Souls 3

Η Bandai Namco ανακοίνωσε συλλεκτικές εκδόσεις για την κυκλοφορία του Dark Souls 3 στις 12 Απριλίου 2016 οι οποίες όμως θα είναι διαφορετικές σε ΗΠΑ και Αγγλία και με διαφορετικές τιμές. Για την Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες θα έρθουν και σε τι τιμή. Πάμε να τις δούμε.

Στην Αμερική οι εκδόσεις που θα διατεθούν είναι οι: Dark Souls III Day One Edition και η Dark Souls III Collector’s Edition. H Day One θα περιλαμβάνει τον Prima starter οδηγό, το soundtrack του παιχνιδιού και φυσικά το ίδιο το παιχνίδι. Η Collector’s Edition περιλαμβάνει ένα artbook, τον χάρτη του παιχνιδιού, ένα αγαλματίδιο 25 εκατοστών ”Red Knight” άγαλμα και το συλλεκτικό κουτί της έκδοσης.

Στην Αγγλία οι εκδόσεις θα ποικίλουν με την μεγαλύτερη εξ’ αυτών να διατίθεται απο το Amazon UK. Η Dark Souls III Prestige Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα αγαλματίδιο 40 εκατοστών του ”Lord of Cinder”, ένα αγαλματίδιο ”Red Knight”, ένα  artbook με σκληρό εξώφυλλο, soundtrack του παιχνιδιού, τον χάρτη του παιχνιδιού και ένα τεράστιο κουτί για να τα φυλάξετε.

dsiii-prestigeeditionbeautyshot1449240138jpg-19b73_8nzf

dsiii-collectoreditionbeautyshot1449240138jpg-0d68_667s

Πηγή