Τέλος η υποστήριξη του WhatsApp σε BlackBerry OS, BlackBerry 10 και Windows Phone 8.0

Η WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει το BlackBerry 10 και το Windows Phone 8.0 από την 31η Δεκεμβρίου 2017

WhatsApp

Η WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει το BlackBerry 10 και το Windows Phone 8.0 από την 31η Δεκεμβρίου 2017 και η υποστήριξη για εκδόσεις Android 2.3.7 και παλαιότερα θα λήξει στις 1 Φεβρουαρίου 2020, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα. Η εταιρεία έχει ήδη σταματήσει την υποστήριξη για εκδόσεις Android μεγαλύτερες από 2.3.3 και Windows Phone 7 πίσω στο 2016.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη την απόφασή της να τερματίσει την υποστήριξη για τις πλατφόρμες που αναφέρονται μαζί με  τις ημερομηνίες. Επίσης δήλωσε ότι, καθώς δεν αναπτύσσεται πλέον ενεργά για αυτές τις πλατφόρμες, ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν ανά πάσα στιγμή. Μαζί με το BlackBerry OS και το Windows Phone 8.0, η WhatsApp τερματίζει επίσης την υποστήριξη για το Nokia S40 μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Αυτές οι πλατφόρμες δεν προσφέρουν το είδος των δυνατοτήτων που χρειάζονται για να επεκτείνουμε τις δυνατότητες της εφαρμογής μας στο μέλλον. Αν χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις κινητές συσκευές που επηρεάζονται, συνιστούμε να κάνετε αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος ή σε νεότερο Android με OS 4.0+, iPhone με iOS 7+ ή Windows Phone 8.1+, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το WhatsApp.