Τα Google Pixel 2 και Pixel XL 2, λέγεται ότι θα φοράνε Snapdragon 835 και 4GB RAM

Pixel

Μια τελευταία έκθεση από τους XDA Developers έχει αποκαλύψει λεπτομερείς προδιαγραφές των επερχόμενων smartphones από την Google με κωδικό όνομα “Walleye” και “Taimen”. Αναφερόμενη σε ανώνυμη πηγή, η δημοσίευση ανέφερε ότι το Walleye θα είναι το Pixel 2 και το Taimen θα είναι το Pixel 2 XL.

Το Pixel 2 αναμένεται να συσκευάσει μια οθόνη Full HD 4,97 ιντσών παρόμοια με το βασικό μοντέλο Pixel του 2016. Αντικατοπτρίζεται να έχει ένα “σχεδόν πανομοιότυπο” σχέδιο με το smartphone Pixel 5 ιντσών του περασμένου έτους. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται με επεξεργαστή Snapdragon 835, θα διαθέτει 4GB RAM και εσωτερική αποθήκευση 64GB. Το Pixel 2 λέγεται ότι δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα έχει στερεοφωνικά ηχεία. Το SVP της Google για το hardware Rick Osterloh επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το Pixel 2 θα παραμείνει μια premium συσκευή.

Ακολουθεί το μεγαλύτερο μοντέλο από τη Google, το Pixel XL 2 θα συσκευάζει οθόνη 5,99 ιντσών OLED 1440p από την LG και θα διαθέτει μικρότερα bezels. Το Nexus 6P είχε οθόνη 5,7 ιντσών και το Nexus 6 είχε οθόνη 6 ιντσών. Τα τελευταία μοντέλα Samsung Galaxy S8 και S8+ έχουν να επιδείξουν οθόνες 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών αντίστοιχα. Επίσης θα τροφοδοτείται με επεξεργαστή Snapdragon 835, διαθέτει 4GB RAM και εσωτερική αποθήκευση 128GB. Είχε φημολογηθεί νωρίτερα ότι η Google θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τρία τηλέφωνα που θα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 835. Το Pixel XL 2 θα έχει γυαλί και μέταλλο πίσω παρόμοια με το Pixel XL του περασμένου έτους, αλλά αυτή τη φορά το γυαλί δεν θα καλύψει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα διαθέτει μία μόνο οπίσθια κάμερα.

Τα smartphones Pixel 2 και Pixel XL 2 αναμένεται να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.