Τα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge διαθέτουν ενσωματωμένη δυνατότητα αναγνώρισης spam κλήσεων

Samsung Galaxy S7

Πολλοί αναγνώστες θα μπορούσαν να είναι χρήστες του Truecaller ή σε παρόμοιες υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες να εντοπίσουν και να μπλοκάρουν τις κλήσεις spam. Ωστόσο, αν είστε χρήστης ενός Samsung Galaxy S7 ή S7 Edge, ίσως δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων για να το πράξετε.

Προφανώς, τα S7 και S7 Edge έχουν ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό που βοηθά στον εντοπισμό για άγνωστους αριθμούς που δεν έχουν αποθηκευτεί στις επαφές. Η Samsung έχει αναπτύξει αυτή τη δυνατότητα, μαζί με μια εταιρεία που ονομάζεται White Pages. Με τη λειτουργία ενεργοποιημένη, η υπηρεσία θα αναζητήσει τα βασικά για τον εισερχόμενο αριθμό μεταξύ άλλων, που είναι αποθηκευμένα σε μια βάση δεδομένων και θα επικοινωνεί με το δέκτη ως προς το αν είναι ένας αριθμός spam ή όχι. Πώς να το ενεργοποιήσετε:

  1. Open Settings
  2. Tap Advanced Features
  3. Locate and select Identify Unsaved Numbers
  4. Slide the circular toggle from Off to On

Έτσι, αν η υπηρεσία δεν αναγνωρίσει κάποιον αριθμό ως spam, τότε είναι πιθανόν ασφαλείς, όπως θα μπορούσε να είναι μια πραγματική προσωπική κλήση και δεν είναι κάτι που είναι μέρος μιας μάρκετινγκ καμπάνιας και προώθησης προϊόντων ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να σας χρεώσει με υπέρογκα ποσά.