Τα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge πήραν πιστοποίηση στη Κίνα

Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

Η Κίνα έχει κάτι που ονομάζεται 3C (China Compulsory Certification) όπου τα κινητά πρέπει να περάσουν, προκειμένου να εγκριθούν για πώληση στη χώρα. Τα επερχόμενα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge, μόλις περάσαν!

3 παραλλαγές, τα SM-G9308, SM-G9300 και SM-G9350 πιστοποιήθηκαν. Τα δύο πρώτα μοντέλα είναι δύο διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S7, ενώ η τρίτη είναι μια έκδοση του S7 Edge. Δεν αποκαλύπτεται κάτι άλλο εκτός από την ύπαρξη αυτών των συσκευών και το γεγονός ότι όλες υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση σε 9V 1.67A ή 5V 2A.

Όταν τα smartphones περάσουν απο τη TENAA, το κινεζική ισοδύναμο της FCC στις ΗΠΑ, θα πάρουμε πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των συσκευών. Η διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων Galaxy S7 μπορεί να είναι ότι το SM-G9308 μπορεί να είναι έκδοση με DualSIM ενώ η άλλη είναι μια έκδοση Single SIM.

Τα Galaxy S7 & S7 Edge αναμένεται επίσης να έρθουν με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές ανάλογα με τη χώρα που θα διατεθούν. Η μια έκδοση θα τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή και η άλλη θα τροφοδοτείται από το Samsung Exynos 8890 επεξεργαστή. Οι συσκευές θα ανακοινωθούν στις 21 Φεβρουαρίου, 1 ημέρα πριν από το MWC στη Βαρκελώνη, Ισπανία.

Πηγή