Home Apple Το νέο iPad Pro θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σου

Το νέο iPad Pro θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σου

iPad Pro

Το iPad άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, ενημερωνόμαστε, διασκεδάζουμε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε ειδικά όταν είμαστε εν κινήσει.

Τώρα, το iPad Pro επανασχεδιάστηκε και ήρθε να δώσει μια ακόμη πιο εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, ενισχύοντας την παραγωγικότητά σου ειδικά αν το συνδυάσεις με το πολυλειτουργικό Apple Pencil. Σχεδίασε εύκολα, ζωγράφισε ή γράψε κατευθείαν δίπλα στο κείμενο στην εφαρμογή «Σημειώσεις». Μπορείς ακόμα και να γράψεις μία σημείωση κατευθείαν, πατώντας στην κλειδωμένη οθόνη του iPad σου με το Apple pencil.

Τα νέα μόντελα iPad Pro που παρουσιάστηκαν πριν λίγες ημέρες από την Apple έχουν οθόνες 10,5 και 12,9 ιντσών, ενώ διακρίνονται από εκπληκτική επεξεργαστική ισχύ. Συγκεκριμένα χάρη στον επεξεργαστή Α10Χ Fusion το iPad Pro είναι ισχυρότερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, ενώ παράλληλα είναι απολαυστικά απλό στη χρήση. Ο Α10X Fusion επεξεργαστής κάνει πολύπλοκες εργασίες όπως η επεξεργασία ενός 4Κ βίντεο, το rendering 3D εικόνων ή το gaming, ασύλληπτα απλές. Επιπλέον, προσφέρει ασυναγώνιστη απεικόνιση λόγω της τεχνολογίας ProMotion.

Διατηρώντας το πλαίσιο του μοντέλου των 9,7 ιντσών, η διαγώνιος της οθόνης μεγάλωσε στις 10,5 ίντσες, αφού μειώθηκε το περιθώριο γύρω της κατά 40%. Έτσι έχεις περισσότερο χώρο για να κάνεις περισσότερα, ενώ το iPad Pro παραμένει ασυναγώνιστα ελαφρύ και λεπτό. Συνδυασμένο με τη νέα έκδοση του πιο προηγμένου λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές στον κόσμο, του iOS 11 (το οποίο θα είναι δωρεάν διαθέσιμο από το φθινόπωρο), σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις ακόμα πιο παραγωγικός και δημιουργικός.