Το Apple Watch σε κάνει να θες να φορέσεις ξανά ρολόι

Apple Watch

Ένα ρολόι είναι αντικείμενο (και δώρο) προσωπικό. Θα φορεθεί, θα συνδεθεί με στιγμές ξεχωριστές, ίσως μοναδικές. Και αν είναι το Apple Watch, τότε θα φέρει στο χέρι σου ότι πιο εξελιγμένο έχει να προσφέρει η τεχνολογία των διασυνδεμένων συσκευών.

Μα, για στάσου, το Apple Watch δεν είναι συσκευή, θα πεις Πράγματι! Το Apple Watch είναι ρολόι. Το πιο πολυσυζητημένο και αναγνωρίσιμο ρολόι σήμερα. Γιατί οι καινοτομίες που ενσωματώνει, ο τόσο προσεκτικός σχεδιασμός και η απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής είναι στοιχεία που θες. Αδιαπραγμάτευτα! Ένα ρολόι φτιαγμένο με εξαιρετική προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και υψηλής αντοχής υλικά: Αλουμίνιο, ατσάλι και πλέον -με το Apple Watch Series 2- κεραμικό.

Όποιο Apple Watch και να διαλέξεις θα βιώσεις την ξεχωριστή εμπειρία χρήσης που μόνο το watchOS 3, το πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα στην κατηγορία του, μπορεί να προσφέρει. Γιατί οι εφαρμογές και η ευκολία χρήσης δίνουν προστιθέμενη αξία στο Apple Watch.

Ειδικά το Apple Watch Series 2 είναι αδιάβροχο σε βάθος μέχρι 50 μέτρα, διαθέτει φωτεινότερη οθόνη, έχει ταχύτερο επεξεργαστή και ενσωματώνει δέκτη GPS. Προσανατολισμένο στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης, μεταφέρει άμεσα στον καρπό σου πληθώρα πληροφοριών. Επιπλέον, μετρά με ακρίβεια την απόσταση που διανύεις, την ταχύτητα με την οποία κινείσαι και τον ρυθμό δραστηριότητας σου, είτε περπατάς και τρέχεις, είτε κάνεις ποδήλατο ή κολυμπάς, ακόμα και όταν δεν έχεις (ή δεν μπορείς να έχεις) μαζί σου το iPhone.