Το BlackBerry KEYone έκανε ντεμπούτο στην Ινδία

BlackBerry KEYone

Η BlackBerry κυκλοφόρησε το smartphone KEYone στην Ινδία, όπως αναμενόταν. Έχει οθόνη 4,5 ιντσών (1620 x 1080 εικονοστοιχεία) με αναλογία διαστάσεων 3:2 και διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY τεσσάρων σειρών με πλήκτρα που ανταποκρίνονται στις χειρονομίες αφής, υποστήριξη για flick πληκτρολόγηση, έως 52 προσαρμόσιμες συντομεύσεις και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην spacebar.

Τρέχει το Android 7.1 (Nougat) με σουίτα ασφάλειας και παραγωγικότητας από την BlackBerry. Έχει ένα ανοδιωμένο πλαίσιο από αλουμίνιο και μια soft touch textured πλάτη. Τροφοδοτείται από ένα οκταπύρινο Snapdragon 625 SoC και διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθήκευσης στην Ινδία, σε σύγκριση με τα 3GB RAM και 32GB αποθήκευσης στην παγκόσμια έκδοση. Συσκευάζει μια μπαταρία 3505mAh με Qualcomm Quick Charge 3.0 που φορτίζει έως και 50% σε μόλις 36 λεπτά.

Το BlackBerry KEYone έρχεται σε περιορισμένη έκδοση μαύρου χρώματος στην Ινδία, κοστίζει $625 και θα διατίθεται αποκλειστικά στο Amazon.in από τις 8 Αυγούστου.