Το Facebook δήλωσε ότι εργάζεται σε μια νέα συντόμευση για να επισημάνει φίλους σε σχόλια

Facebook

Το Facebook φέρεται να εργάζεται σε έναν νέο τρόπο για να επισημάνει τους φίλους σας στα σχόλια και η λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι κρυφή και βρίσκεται υπό δοκιμή. Για να προσθέσετε ετικέτες στους φίλους σας, απλά πρέπει να πληκτρολογήσετε @ ακολουθούμενο από το όνομά του.

Το νέο κρυφό χαρακτηριστικό χρησιμοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση για την επισήμανση των φίλων σας, εισάγει ένα νέο κουμπί “Αναφέρετε ένα φίλο” όπου με ένα κλικ θα εμφανίσει τη λίστα των φίλων σας, στην οποία μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε. Οι ετικέτες εμφανίζονται οπουδήποτε είναι ο κέρσορας ή στο τέλος της ανάρτησης. Αυτό είναι ένα καινούριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε αντί να πληκτρολογείτε το όνομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι παρόμοιο αυτού του είδους είναι ήδη διαθέσιμο όταν συνθέτουμε καταστάσεις Facebook. Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν κρυμμένη και μπορεί να φανεί μόνο στην πραγματοποίηση κάποιου βαρέως μεταβαλλόμενου κώδικα στον κώδικα ιστότοπου του Facebook.

Είναι προφανές ότι το Facebook δεν θέλει να μάθει κανείς για αυτό το χαρακτηριστικό ακόμα, γι ‘αυτό ίσως να είναι λίγο πριν από την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας ή μπορεί εύκολα να είναι ένα απόθεμα μιας προηγούμενης δοκιμής που το Facebook ξέχασε να καταργήσει. Η εταιρεία δεν έχει απαντήσει ακόμα όταν για αυτό το χαρακτηριστικό.