Το Gboard για το iPhone παίρνει την υποστήριξη για φωνητική πληκτρολόγηση, 15 νέες γλώσσες και το Google Doodle

Gboard

Η Google έχει ενημερώσει την εφαρμογή Gboard για το iPhone με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών. Η ενημέρωση αναβαθμίζει την εφαρμογή στην έκδοση 1.3.0 και φέρνει υποστήριξη για φωνητική πληκτρολόγηση, 15 νέες γλώσσες και το Google Doodle.

Πρώτα απ΄όλα, το Gboard παίρνει τώρα λειτουργία φωνητικής πληκτρολόγησης που σας επιτρέπει να υπαγορεύετε μηνύματα απευθείας στο Gboard. Για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική πληκτρολόγηση, θα πρέπει να πατήστε παρατεταμένα το κουμπί μικροφώνου στη γραμμή χώρου και ομιλίας. Η εφαρμογή υποστηρίζει τώρα 15 νέες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων, Κροατικά, Τσέχικα, Δανικά, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Ελληνικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα, Σουηδικά, καταλανικά, ουγγρικά, της Μαλαισίας, Ρωσικά, Ισπανικά Λατινικής Αμερικής και τούρκικα. Θα έχετε ανοιχτό την εφαρμογή Gboard και θα πάτε να Γλώσσες> Προσθήκη γλώσσας. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει όλα τα τελευταία emoji από το iOS 10.

Τέλος, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Doodles δεξιά από το Gboard. Τις ημέρες που θα υπάρχει ένα Doodle, θα δείτε ένα animation στο “G” κουμπί όπου μπορείτε να το πατήσετε γρήγορα για να ανοίξει το Doodle της ημέρας και να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Το Gboard ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του περασμένου έτους με υποστήριξη για 3D touch, νέα θέματα και πολλά άλλα.