Το Gionee M7 με full-screen AMOLED οθόνη θα ανακοινωθεί στις 25 Σεπτεμβρίου

Gionee-M7-September-25-invite

Μετά το teaser του smartphone M7 με πλήρη οθόνη την περασμένη εβδομάδα, η Gionee ανακοίνωσε επίσημα ότι το τηλέφωνο θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση στο Πεκίνο στις 25 Σεπτεμβρίου. Επιβεβαίωσε επίσης ότι το τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσει την οθόνη AMOLED της Samsung και το τηλέφωνο θα έρχεται με κρυπτογράφηση δεδομένων υψηλού επιπέδου ασφαλείας καθώς και με ένα τσιπ ασφαλείας για ασφαλείς πληρωμές.

Ο αντιπρόεδρος της Gionee, Yu Lei είπε ότι τα smartphones αυτές τις μέρες έρχονται με πλήρη οθόνη, αλλά το τηλέφωνο θα είναι διαφορετικό από τα άλλα. Η καταγραφή στο GFXBench αποκάλυψε ήδη μια οθόνη Full HD+ 6 ιντσών (2160 x 1080 pixels) με αναλογία διαστάσεων 18:9, MediaTek Helio P30 SoC, 6GB RAM, αποθήκευση 64GB, Android 7.1.1 (Nougat), πίσω κάμερα 16 megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 megapixel.

Η ανακοίνωση Gionee M7 στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινάει στις 3PM ώρα Κίνας (12:30 μ.μ.). Η Gionee είχε προγραμματίσει πρόσφατα την εκδήλωση του M7 Power στην Ταϊλάνδη στις 28 Σεπτεμβρίου. Αυτό το τηλέφωνο θα έρχεται επίσης με οθόνη FullView, αλλά θα συσκευάσει μια τεράστια μπαταρία.