Το Google Allo Web για Android και iOS είναι πλέον διαθέσιμο σε Firefox και Opera

allo-web

Το Allo της Google ανακοινώθηκε επίσημα πέρυσι και μετά από ένα χρόνο αναμονής, η εταιρία ξεκίνησε τον Ιούλιο τον web client “Allow for Web” που υποστηρίχθηκε μόνο στο Chrome. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τελικά ότι η εφαρμογή Allo μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί με τα προγράμματα περιήγησης ιστού Firefox και Opera.

Ο Amit Fulay, επικεφαλής του προϊόντος για το Google Allo και Duo στο Twitter, ανέφερε ότι το Allo for Web στον Firefox και την Opera θα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο όπως στον Chrome. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα Allo για web client μόλις ανοίξουν την εφαρμογή Allo στο τηλέφωνό τους και μετά επιλέξουν την επιλογή Allo for web από το μενού. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να σαρώσετε έναν κωδικό QR που εμφανίζεται στον υπολογιστή μέσω του smartphone σας και μόλις τελειώσετε τη σάρωση, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Allo για Web αμέσως.

Ο Fulay είπε επίσης ότι οι χρήστες του iOS μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Allo για Web και η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή του Android. Απλά σαρώστε τον κώδικα QR. Αν και η Google έχει καθυστερήσει τον πελάτη ιστού για το Allo, η εταιρεία αναδεικνύει τελικά όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και σταδιακά επεκτείνεται.