Το Google PhotoScan προσθέτει την ικανότητα να αφαιρεί την αντανάκλαση, ενώ διευκολύνει την κοινή χρήση

PhotoScan

Η Google σύντομα θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή PhotoScan, η οποία θα φέρει μια δέσμη δύο λειτουργιών. Η εφαρμογή παίρνει ένα εργαλείο για να αφαιρεί την αντανάκλαση στις φωτογραφίες και να διευκολύνει την κοινή χρήση.

Το PhotoScan ήδη αφαιρεί την αντανάκλαση από τις σαρωμένες φωτογραφίες, ακόμα κι αν ο φωτισμός είναι σωστός και δεν υπάρχει καμία αντανάκλαση. Με την τελευταία ενημέρωση μπορείτε τώρα να απενεργοποιήσετε την αφαίρεση της αντανάκλασης και να σαρώσετε σε ένα βήμα, με αποτέλεσμα τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε όλη την υπάρχουσα λειτουργία PhotoScan όπως περικοπή, ανίχνευση άκρων, ευθυγράμμιση εικόνας και περιστροφή προς το σωστό προσανατολισμό. Επιπλέον, μπορείτε τώρα να μοιραστείτε τις σαρώσεις σας απευθείας από την εφαρμογή.

Το PhotoScan που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του περασμένου έτους, σας επιτρέπει να σαρώσετε όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο smartphone ή το tablet σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σαρώσετε αυτές τις φωτογραφίες και να τις αποθηκεύσετε στο Google Photos. Η Google δήλωσε ότι οι τελευταίες ενημερώσεις θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες σε Android και iOS.